Anna Nyman, Michaela Rynning och Johanna Skogh står för dessa bilder. Tack för det!

Denna tisdag är ingen vanlig tisdag, utan denna tisdag ses vi klockan 19.00 på Rehabcenter. Där blir det ett litet roligt fyspass och sen lite avslutning.

Vi tackar henne för den tid hon hade här i svartvitt och önskar henne all lycka i Askersund.

Torsdag

Det finns en fördel med att inte träna, och det är att man får titta på träningen. Och för er som inte kunde ta er dit, bjuder jag och Nathalie på detta:

3 pinnar till

Att formen fortfarande ligger i visade ÖSK tydligt i söndags när Västerås fick stryk med 6-0 på bortaplan.

Period 1
Det var genom Linn Pettersson som ÖSK tar ledningen i den första perioden. Hon assisteras av Kajsa Lihagen, tid 02.17. Målet var för övrigt det snyggaste jag har sett på länge. Det målet och de 5 andra.
Bara 33 sekunder efteråt var det dags för en annan kedja att leverera. Målet gjordes av ÖSK's svenska ryss, Elin Heimer. Assisten kom från Emma Claesson, som idag var tillbaka på center positionen.
Efter 10 minuter var det dags för den sista kedjan att göra sitt första mål. Detta genom Sarah Sörman som assisterades av Caroline Fagerström.
Det sista som händer denna period är att ÖSK's Bettan får 2 minuter för hands.

Period 2
Denna period bjuder på Carro Fagerström, eller Carro bjuder på mål. 4-0, tid 06.39, assisterad av Sarah Sörman.
Tid 10.02 får Västerås en utvisning och Carro skriker "bullen" som aldrig förr. Bullen blev det, men däremot inget mål.

2 sekunder efter att utvisningen hade nått sitt slut slår Kajsa Lihagen in 5-0, även hon assisterad av Carro.

Period 3
Mitt minne från denna period är svagt. Men det kom inte så många mål, det kom ett. Det är Carro, återigen, som tar sitt 4e poäng denna match. Hon spikar slutresultatet 6-0 när klockan står på 19.04. Anna Nyman stod för assisten.

Hela laget bjuder på underbara prestationer och det tackar vi för.

Lördagen

Vilken insats av ÖSK styrkan igår. Garderoben gick fin fint på Conventum och Lena och Orup fick sjönga till dansande ÖSKare. Pengarna cashar in och vi är nöjda. Nu över till matchen.

Det kändes som om att lite lossnade idag för ÖSK. Kassarna rasslade in och leendet satt på allas läppar i 60 minuter.
Life as it should be, helt enkelt.
Det var Nora som stod för motståndet igår och de agerade också hemmalag. Men det var ÖSK som stod för spelet och agerade målgörare. Matchen slutade 14-0 efter periodsiffrorna 4-0, 6-0 och 4-0. Vad man också kan notera är att Emma Claesson spelade back idag, och det gjorde hon bra!