Lina hälsar!

"Jag var till och med nära att ta flyget för att se de sköna brudarna göra sälen ;) hahaha... tänkte bara även säga att jag kommer antagligen hem hela vecka 7 för att bl.a. lira lite med er =) Prata lite bra åt Henke och Mackan åtmig :) Sugen på div.3 den 15 :D weeei.. saknar er skitungar!!! KOS OCH KLEM you one and only cap ;)"- Lina Sandmark


Spelarmöte!

"Hej! Imorgon så är det spelarmöte kl 18,45 i Adolfsberg. Ingen fys, så utekläder behöver ej tas med.
Gäller även sjuka och skadade spelare.
/Spelarrådet"

Inge hopp på den roliga mattan imorgon!

Matchresultat!

Nu har det återigen varit dålig uppdatering och därför kommer en update på resultat och dylikt:

ÖSK- IBK Rutin 2-1
ÖSK får inte den bästa starten på matchen och inför den sista perioden ligger ÖSK under med 0-1. Efter många skott som träffar överallt förutom där de ska träffa lyckas ÖSK's nummer 33, Anna Nyman slå in kvitteringsmålet och sedan, med två minuter kvar av matchen, skjuta det avgörande målet.

Kumla IBK- ÖSK 4-7
Även denna match börjar med bakslag för ÖSK, men väl inne i matchen där ÖSK tag i taktpinnen och vinner kampen med
4-7. Caroline Fagerström gör en riktigt bra match.

KFUM Örebro Ungdom- ÖSK 3-4
Inför denna match stod ÖSK utan målvakt. Åsa var sjuk medan Johanna hade problem med axlar. Detta resulterade att Caroline Fagerström fick ställa sig i mål. Ingen debut dock, den gjorde hon redan i en träningsmatch mot Varberga. Det är ÖSK som tar tag i matchen och bygger på sig en 4-0 ledning, en ledning de sedan tappar till en 3-4 vinst.

Rönnby IBK ungdom- ÖSK 4-1
En match jag egentligen inte har några ord till. Rönnby var snäppet vassare och hetare. De ville mer, gav mer och fick mer.

ÖSK- Askersund 3-3
Redaktionen var inte på plats men kollar man i protokollet ser det ut som om att detta var en jämn match. ÖSK leder med 3-1 till tiden 12.48 då Ellen Moberg gör 3-2 för Askersund. Hon står sedan för passen till Susanne som kvitterar när det återstår 1 minut av matchen.

Inte bara matcher har spelats utan folk har också fyllt år. Frida och Linn är två av dessa, vi gratulerar.

ÖSK-IBK Rutin

Brukar ju vara lite glest med supportrar på våra hemma matcher, så jag och sarah kom på en idé!
Det sägs ju att sex säljer så vi tänkte se om detta funkar bättre!
Vi kör sälen också, värt att se!




/ blek köttbulle # 33, smal brownie # 55

Lissna!

Innan matchen imorgon samlas de som vill klockan 11.30 för lunch på Rosalis, järntorget.
Även om du inte ska spela matchen som sedan är 15.00 är du självklart välkommen ändå.

ÖSK- Åsbro

Med 10 halvsjuka utespelare och en halvskadad målvakt ställde sig ÖSK på sin planhalva i heliga Birgittaskolan för att ta sig an Åsbro. Tempot var inte det högsta, men innebandy kan vara fint för det. ÖSK vann med 7-1 och innan detta inlägget får sin sista punkt måste Linn Pettersson få extra beröm. Igår var hon någon annanstans, idag var hon hemma och tillbaka i protokollet med 4 mål.
Och självklart slet hela truppen tappert och vackert.
3 helt värda poäng, men man kan inte förvänta sig så mycket annat när Henke lovar fika om 6 poäng tas i helgen. Vi gjorde vårt i denna match, frågan är ju bara nu hur det gick för de andra som var i Lindesberg.

And we're back

Om ursäkt jag ber, bättring jag lovar.

Ska i detta inlägg bara lite snabbt berätta vad som har hänt än så länge detta nya 09.

Det är inte längre 100 år sen ÖSK tog form och därför var nummer 100, Kajsa Lihagen, tvungen att kyssa den älskade tröjan farväl för att återigen leverera i nummer 18.

DM ägde rum och ÖSK gick som segrare ur gruppen efter vinst mot Askersund och Silvergruvan. Detta resulterade en semifinal mot Åsbro som svartvitt kammade hem med 6-2. Nu väntar en final mot Kumla, som vann sin semi mot Askersund.


RSS 2.0