Träning

Den första frågan man kan ställa sig är om Alice eller jag hinner skriva om träningen först. Vi har ingen teamwork, hon och jag, det är bara så det är. Men jag kunde ändå höra vad hon var lite taggad på att skriva om, så jag skriver om något annat. Vilket är dagens mest diskuterade ämne. Jag kommer inte ihåg så mycket och det kanske är lite internt, men skoj vare.

Det började med att vi önskade regn för att slippa träna, ambitiösa som vi är, och det slutade med att vi diskuterade bröst som kunde känna efter om det skulle regna eller inte, som i Mean Girls, typ.
Vi vill gärna se väder Tone ge väderleksrapporter från hennes bröst. Sören demostrerade lite men detta kan ni ju tyvärr inte få uppleva.
Mer detaljerat minns jag inte riktigt.

För övrigt så var det en jobbig träning idag, trots att mini Hitler inte fanns på plats.
Hopp och springa vare, så Henka sa hopp, hopp och vi hoppade. Ont gör det redan nu, och värre kommer det att bli.
Men vi älskart, eller hur?

Update..igen!

Det är träning idag, 19 30 in the so called sveaparken!
Det som står på schemat är hopp/spring.

Update

Så som bloggen ser ut nu, kommer den se ut förevigt, eller för ett bra tag framöver.
Det enda som ska ändras är lite fonter, annars så.

Update

idag är det träningsuppehåll

Ser ni som jag eller ser ni som Sören?

Är det jag som är blind eller är det Sören som hallucinerar?
Sören påstår nämligen att hon har biffiga lår på denna bild..

Here we go

Innan jag kör någon närmare presentation om denna blogg vill jag bara påpeka att designen är långt ifrån klar, headern är provisorisk, resten likaså. Men eftersom att det är innehållet i denna blogg som räknas så kör vi igång ändå..

Ni har funnit er väg till er slut destination, Ösk innebandy dams alldeles egna blogg. Denna blogg har 3 skribenter, Alice, Mouna och Johanna. Det kan hända att övriga i laget slänger in ett inlägg eller två. Det som kommer att skrivas är ännu ett litet frågetecken, men meningen är att bloggen ska visa en annan del av Ösk. Vad som redan är säkert är att denna blogg kommer innehålla massa bilder, matchreferant samt träningsupdates.
Så välkommen till vad som kommer att bli Sveriges största lagblogg.


RSS 2.0