Åsbro Magic - ÖSK

Med en trupp på 17 spelare, därav en målvakt, åkte vi till säsongens första träningsmatch som ägde rum i Åsbro. Man märkte att det var längesen sen sist, för man hade glömt bort hur långt det var till landet utanför. Märker nu att klockan börjar bli lite mycket, så jag kommer att fatta matchen kort.

Med tanke på att jag saknar matchprotokoll så har jag ingen större koll på målgörare eller assistanser, inte heller vad det blev i perioderna med tanke på att klockan dog. Vi fick däremot ett slutresultat på 10, eller 11-0. Kajsa står för fler än ett mål och nyförvärvet Anna Nyman får göra sitt första mål i den svartvita tröjan, som förövrigt ägs av Emma Haglund. Hon slänger även in en kasse till.

Från en målvaktsvy kan man väl säga att ÖSK gjorde en relativt bra match, men man kan inte kräva så mycket mer med tanke på omständigheterna. När Åsbro satte press blev vi lite ostabila och gav de lite små vassa lägen, men för övrigt lyckas vi täppa igen väldigt bra och nollan vi höll är utan tvekan välförtjänt.

Från en läktarvy sägs det så här:

"Bra slit, man såg att ringrostigheten försvann en bit in i matchen och målen bara flög iväg", säger en glad Alice Hollingworth.



Ingen kommentar är behövlig

Lite dålig kvalle på bilden, men se så fint Sören placerar

Anfall

Periodspaus. Med på bild har vi även Alice, som är för snabb för kameran.
Alice är en sann medlem i truppen som åker enda till Åsbro för att stötta sitt
Ösk, Pernilla likaså.

Kommentarer
Postat av: michaela

bra jobbat boys!

2008-08-13 @ 11:04:53
URL: http://rynning.blogg.se/
Postat av: Anonym

yääää!! och imorgon är det träning :)

2008-08-13 @ 17:39:26

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0