ÖSK- Rönnby

Målet stod klart för ÖSK när de klev in på planen. Det var seger som gällde och inget annat. Det var dags att hitta den formen vi en gång har haft, och visst visade vi förbättring.

11.24 in i den första perioden tar ÖSK ledningen genom nr 19 Linn Petterson, som assisteras av nr 16, Hannah Knifström. Ledningen blir dock inte långvarig, för 2 minuter efter kvitterar Rönnbys nr 18 Emely Scheer och efter den kvittering sker inte så mycket mer.

"Första perioden bjuder på fina uppspel längst kanten, precis som det ska vara. Vi hade det mesta spelet och Rönnby får in ett tur mål", säger en skadad Alice.

I den andra perioden börjar Rönnby pressa på lite mer och de tar allt mer tag i spelet. Men det är ändå ÖSK som återigen tar ledningen. Detta efter en brytning av Pasanen, som släpper bollen upp till Linn, som därefter slår en klockren pass nr etthundra, Kajsa Lihagen. Tiden var 08.07. Vi uttökar sedan vår ledning till 3-1, genom ett mål av Anna Nyman. Assisten kom från Emma Claesson, tid okänd.

"Linn gör en grymt bra match, det kan man redan konstatera", säger Johanna.

I period 3 börjar ÖSK slarva och enligt seket så ser det inte bra ut.
6.52 får Rönnby in ett reducerings mål av nr 8, Sophie Ågren. Det tar ytterligare 10 minuter innan ÖSK återigen får grepp på matchen, men Rönnby har en vass målvakt i målet som står för ett x antal fina räddningar. Men med 2 minuter kvar av matchen plockar de ut henne och tar inte in henne när ÖSK får ett frislag på offensiv planhalva. Detta resulterar att Hannah lätt kan skjuta in en 4-2 ledning till ÖSK, som även blir slutresultatet.