SM Del 3

Period 1


Vill förövrigt meddela att Matilda Hilmersson kunde inte spela förra matchen eller denna pga feber, detta betyder att Michaela Rynning tar hennes postition som högerback. Mica har tidigare spelat back i KFUM, och är bekant med platsen någorlunda väl.


Nu är det dags för ÖSK för sin sista match, där motståndet är Kumla. Det är väldigt tajt och den här matchen är den matchen som gäller.
Efter 21 sekunder fick Kumla utvisning, för fasthållning.

VI är 11.30 in i matchen och fortfarande har ingenting hänt, men båda lagen har sina chanser och man sitter på helspänn.

Vi fick en utvisning, Angelica drabbades för otillåtet slag. Ingenting hände, Kumla hade sina chanser men vi höll våran box tät. När Angelica kommer in, drabbas Kumla för en utvisning, 19.27 i matchen. Detta betyder att vi har chans att lägga in bollen när vi är i numerärt överläge. Första perioden avslutas 0-0.

Period 2


Powerplayet avslutades lottolöst för ÖSK, och därför blir det ännu mer kamp.  7.53 in i andra perioden så drabbas Kumla ytterligare av en utvisning, denna gång var det för otillåten trängning på miss Hollywood. Åter igen så tar man inte tillfället i akt, utan fortfarande står det nil, nil. Men fortfarande så har båda lagen många chanser och skulle lika gärna kunnat slänga in några bollar in i kassen. Men ÖSK ser väldigt trötta ut, och det förstår man när man inte har någon som kan avlasta.
17.50 i matchen står det fortfarande 0-0. Vi väntar med spänning på hur det ska gå.
18.47: Time Out - ÖSK.
Matchen slutar 0-0 som ni kanske hade kunnat gissa er till. Vi är besvikna eftersom vi inte kommit vidare, men är ändå nöjda över våran insats. Härligt jobb tjejer, det var kul att följa er!

Detta var allt från oss i ÖSK redaktionen, jag vill här med tacka de följande som har medverkat i denna produktion
.

Tack till:
Matilda Hilmersson
Jenny Skogh
Johanna Skogh

Syns imorrn på träningen. // miss m.


Kommentarer
Postat av: kumling

men kumla gick vidare

2008-10-30 @ 14:23:31

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0