Segersviten icke bruten

ÖSK fortsätter att plocka pinnar. Denna gång skedde det när Nykvarn var på besök i Örebrostad. Hemmalaget började matchen på 2 femmor och kanske var det anledningen till att ÖSK får den bästa starten på länge. Trots övertaget bollinnehav är det dock Nykvarn som gör det första målet. Perioden igenom bränner hemmalaget många fint, extremt fina, lägen men med 40 sekunder kvar bestämmer Anna Nyman sig för att göra något åt måltorkan och placerar bollen fint bakom Nykvarns målvakt. Precis när slutsignalen ljuder gör även Fanny Schulstad 2-1 och hemmalaget får lämna planen med en ledning.

Andra perioden tar fart och ÖSK likaså. Linn Eriksson gör 3-1 och sedan 4-1. Sen är det dags för Anna Eklund att göra sitt första mål i ÖSK tröjan. Målet görs 14.14 och assisten kommer från Kajsa Lihagen. Innan perioden tar slut reduceras Nykvarns Sara Ledstedt till 5-2.
Noterbart är att även Matilda Pasanen får göra sin debut i division 1 denna period.

Tredje och sista perioden slutar 3-1 till ÖSK.

Division 3 laget spelade match mot H/M i söndags. En match som ÖSK vinner med 9-4. Cecilia Jinghede är glödhet i matchen och gör 3 mål och 1 assist. Resultatet resulterade att även de är obesegrade med 5 vinster och 1 oavgjord.